Support Forum

Every time that you post a problem, PLEASE add the Joomla and the extension's versions and revisions (for example: Joomla 3.3.6, Contact Enhanced 3.3.5), PHP version and Server's Operating System. If you only manage only one site it is easier if you edit your profile and just add that information to your signature. Don't forget to add a detailed description of the problem. If possible, write down all steps to simulate the problem.

Before submitting a new post, PLEASE make sure you are running the latest version, test in different browsers (IE, FF, Chrome,..) and clear Joomla and browser's cache after every change you make.

Also, most questions are already answered in our FAQ and in iFAQ and Contact Enhanced documentation pages.

menu module not displaying on recommend-page

5 years 6 months ago #19111 by markus-tjoa
On a site I have a menu item of the type "iRecommend Form" and on this page my menu which is set to display on all pages doesn't show. I don't know if this is an iRecommend-issue though. I'm running iRecommen 3.1.3 on J! 3.4.1
On all other pages my menu shows up fine.
Any idea why this might be?
Best Regards
Markus

iRecoomend v. 3.3.1, J! v. 3.4.1, PHP 5.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #19112 by douglas
Dear Markus,

iRecommend doesn't control the Menu item, if the menu item is not displayed, then it's most likely a Menu configuration. Make sure to have it enabled and set to Public.

If the problem persists, please create a backup and provide administrator access so I can take a look. You can send the log in details using the Support -> Contact Form;

Have a nice weekend,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #19113 by markus-tjoa
Hi Douglas,
it's not the menu item that is missing. On the page with the recommendation form the complete left menu is missing. strangely my top menu is displayed.
I'll investigate a bit more, and if the problem persists, I'll send you the login credentials.
Have a great weekend too :)
BR
Markus

iRecoomend v. 3.3.1, J! v. 3.4.1, PHP 5.4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 years 6 months ago #19116 by douglas
Dear Markus,

I've been trying to reproduce this issue locally, but it always works correctly on test server.

Best regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum

Copyright © 2018 IdealExtensions.com. All Rights Reserved.

This site is not affiliated with or endorsed by the Joomla!™ Project. It is not supported or warranted by the Joomla!™ Project or Open Source Matters™. The Joomla!™ logo is used under a limited license granted by Open Source Matters™, the trademark holder in the United States and other countries.
We may collect your IP address and your browser's User Agent string while using our site for security reasons and deriving aggregate information (analytics). This information is retained for a minimum of 1 and a maximum of 24 months.
Feedback